16 Şub 2017

Judith McNaught -Koru Beni -Kitap Yorum




Polislerin gözdesi Michael Valente,😎
Bir zamanlar uzaktan sevdiği kadın ile arasında tek engel olan Logan Maning artık bir ölü olması, Valente için ikinci şans demekti.

Leigh Kendall ve eşinin düzenlediği partide ilk defa Valente ile karşılaşan Leigh adamı öyle bir anlattı ki dedim herhal bu adam değil başrolümüz,belki dedektiflerden biridir modunda ben (çünkü kitap hakkında daha önce hiç bir şey okumadım)..neyse açığa çıktıkça sırlar,özellikle o armut olayı beni mest etti.😍
"Cumartesi gecesi birbirimizi tanımıyormuş gibi yapmak düşündüğümden de zor oldu."

Leigh hemen kaptırmadı mı gönlünü? Eşinin ölümü ,sonra kocasının  her çiçekten bal aldığını öğrenmesi tutunacak dal arıyormuş gibi aslında dışarıdan bakınca ...tamam iyi hoş adam kabul ediyoruz 😁 zaten uzun yıllar sevmiş ,ama kadın ,adama birden o kadar yoğun duygular beslemesi, teklifinine verdiği karar fazla erken gibi geldi.Belki sadece romantizme ağırlık olan bir hikayesi olsaydı daha farklı olabilirdi .

Hikayenin polisiye,gizem  kısmı gayet sürükleyici ,katil için o kadar çok aday var ki son ana kadar hangisi tahmin etmek zor.Çünkü adamın hayatını deştikçe her türlü halt çıkıyor.

Hikayede yan karakterlerin dedektif  Sam ve  McCord ikilisinin aşkına şahitlik etmekde gayet eğlenceliydi.💑

Birde tanıdık diğer yan karakterler var.Şoför ve korumamız olan Joe O'hara ve geçen kitabında eğlencesi olan zeka küpü Courtney de hikayemizde yerini almış.


Bazen gerçek, en tehlikeli silahtır...
Judith McNaught'tan, bitmeyen bir gerilim ve unutulmayacak karakterlerle dolu, kibir, hırs ve arzunun birbirine karıştığı sürükleyici bir roman daha.

Leigh Kendall'ın başarılı bir oyunculuk kariyeri ve New York'un köklü ailelerinden birinin çocuğu olan Logan Maning ile mutlu bir evliliği vardır. Logan, hayalindeki ev için uygun olan bir dağ arazisini bulduğunda, bu güzel yeri göstererek Leigh'e bir sürpriz yapmaya karar verir.

Bir kış gecesi kocasının yanına gitmek üzere yola koyulan Leigh'in arabası güçlü bir fırtınanın etkisiyle yoldan çıkar. Genç kadın, ağır yaralı olarak hastanede gözlerini açtığında polisten eşinin gizemli bir şekilde kaybolduğunu öğrenir.

O her ne kadar bariz bir şekilde üzgün olsa da, artık polislerin baş şüphelisidir. Logan'la ve iş bağlantılarıyla ilgili bilgiler edinmeye başladıkça kocasını ne kadar az tanıdığını keşfedecektir.
Leigh artık dostla düşmanı birbirinden ayırmanın imkânsızlaştığı ve gerçeğin en tehlikeli silah olduğu bilinmeyen bir bölgededir.
(Tanıtım Bülteninden)







İşin polisiye,gizem kısmı güzel olsa da ,karakterlerle çok fazla içli dışlı olamadığınız,bir şeyler eksik gibi hissi uyandırdığı için...
7/10


Yazar:Judith McNaught
Sayfa:533
Yayınevi:Epsilon Yayınları
Tür:Romantik,Polisiye,Gizem

0 yorum:

Yorum Gönder