3 Ağu 2017

Nicola Yoon | GÜNEŞ de Bir YILDIZDIR.




Her Şey  kitabı gibi bu da çok güzeldi.

Natasha:
Ben bilime ve gerçeklere inanan bir kızım. Kadere, alın yazısına, hele asla gerçekleşmeyecek hayallere inanan biri değilim. Kalabalık bir New York sokağında tatlı bir çocukla tanışıp ona âşık olacak bir kız hiç değilim. Ailemin Jamaika’ya sınır dışı edilmesine on iki saat kalmışken hem de. Ona âşık olmak hiç de bana göre değil. 

Daniel:
 Ben her zaman iyi oğul, iyi öğrenci oldum. Ailemin beklentilerini karşılamaya çalıştım. Asla bir şair ya da hayalci olamadım. Ama onu gördüğümde tüm bunları unuttum. Natasha beni kaderin olağanüstü planları olduğuna inandırıyor, ikimiz için de. Evren: Yaşadığımız her şey bizi tam da bu ana getirdi. Önümüzde milyonlarca gelecek var. Acaba hangisi gerçekleşecek?

Bu ara daha çok izlemeyi tercih ettiğim için pek kitaplara vakit ayıramadım.Bu kitaba başlayınca her gün az da olsa okuyarak bitirdim.Aslında bi solukta okunacak cinsten ,okuması keyfili bir kitap gerçekten.Kitabı bütün karakterler anlatıyor.Bir sürü kişinin ağzından dinlemek,onları anlamak ve tabiki yazarın akıcı dili olmasa bu kadar keyifli bir kitap olmazdı.:)

Daniel kalbinin peşinden gitmeseydi,Natasha da kalbinin sesini belki de hiç duyamayacaktı.

Ya da evren onları zaten karşılaştıracaktı.:)


2016 National Book Ödülü FinalistiNew York Times, Yılın En Göze Çarpan KitabıBuzzFeed, Yılın En İyi Gençlik KitabıPOPSUGAR, Yılın En İyi KitabıPublishers Weekly, Yılın En İyi KitabıKirkus Reviews, Yılın En İyi KitabıNew York Public Library, En İyi Gençlik KitabıAmazon, Yılın En İyi Kitabı



4 yorum:

  1. Güzel bir kitaba benziyor emeğinize sağlık net olmuş anlatımınız teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. sevdiğim cinsten bir kitap. İşte böyle kitaplar alsın götürsün beni :) Listeme aldım :) Takipteyim

    www.birsenle.com

    YanıtlaSil